Aromaterapi og rygsmerter

I dag lider mange mennesker af lændesmerter. Dette kan være et resultat af dårlige arbejdsstillinger, står for længe på arbejdspladsen, eller fra en tidligere skade. For dem, der beskæftiger sig med rygsmerter, ved de, at smerterne kan blive uudholdelig. Rygsmerter kan forårsage stor ubehag og kan hindre nydelse fra en persons liv. Lever med kroniske smerter kan tage sit præg på følelserne, og kan føre til humørsvingninger og negative udsigter i livet. Den bedste løsning er at undgå at beskadige ryggen til at begynde med.

En af de bedste måder at forebygge rygsmerter er at se din vægt. Overvægt kan føre til kroniske rygsmerter. Når maven bliver overbebyrdet, vil rygmuskler blive brugt til at modvirke effekten af slap mave muskler. Ved at holde maven tonet og ikke bliver overvægtige kan du gemme din ryg en masse skade i fremtiden.

Graviditet er en anden årsag til rygsmerter. Når en kvinde er gravid, den voksende baby vil strække sig ud i maven og ryggen vil mærke virkningerne. Du kan endda have et mentalt billede af en gravid kvinde stående med hænderne holdt på hendes nedre del af ryggen. Nogle kvinder har endnu større mængder af rygsmerter under graviditet, når barnet sidder på iskiasnerven. Dette kan resultere i ulidelig og invaliderende smerter i ryggen. Heldigvis, denne type af rygsmerter er midlertidig og vil stilne når barnet er født.

Det er vigtigt at du forhindre rygskade på arbejdspladsen såvel som hjemme. Dette kan betyde, at du bære en back tandbøjle på arbejde, når picking up tunge genstande. Også, bør du altid bøje i knæene når afhente noget. Mange mennesker begår fejlen at bøje i taljen at afhente tunge genstande og dette kan resultere i anstrengte rygmuskler, eller tilbage skade.

Hvis du lider af rygsmerter bør du planlægge en aftale med din kiropraktor eller familie læge. Det er vigtigt, at du pleje din rygsøjle, og hvis du har mistanke om en skade ikke sætte det. Du skal muligvis tage et kursus af ordineret behandling, så planlægning af en aftale er meget vigtig.

Aromaterapi tilbyder også nogle store fordele for at lette rygsmerter. Sammen med aromaterapi, kan du også gøre nogle blid Yoga stretching øvelser. Tjekke altid med din kiropraktor eller læge, før du starter enhver øvelse, men Yoga er vidunderligt for rygsøjlen og højst sandsynligt vil blive anbefalet af din læge.

Du kan tage varm olie bad til at lindre smerten samt have varm olie massage på ryggen. Der er mange naturlige æteriske olier, der vil hjælpe med at lindre smerten. Gøre en stor varm aromatisk smertestillende bad, bruge 10 dråber af Eucalyptus og 10 dråber af pebermynte føjet til dit bad. Lægges i blød i varmt bad i mindst 20 minutter for at opnå de fulde terapeutiske fordele. Hvis du er gravid, Sørg for, at du læser sikkerhedsforanstaltningerne på etiketten af enhver æteriske olier, som du bruger.

Leave a Reply

Your email address will not be published.