Feng Shui farver og hvad de repræsenterer

Feng shui farver viden kan tillade dig at vælge de rigtige farver til at skabe harmoni i ethvert levende eller arbejdsplads samt det kan bruges med noget, der indebærer at vælge farver. Ifølge feng shui farver specifikationer, farver bør ikke anvendes tilfældigt, men efter hvad de repræsenterer.
Hver enkelt af de fem elementer, vand, træ, brand, jorden og metal repræsenteres af forskellige farver og som gør det muligt at oprette feng shui farver baseret harmoni. Vi vil detalje farver hver enkelt af læs dette indlæg her elementerne, der repræsenterer gennem de næste linjer for at hjælpe dig med at vælge de rigtige farver til dit hjem eller kontor dekoration og kigge efter harmoni i noget der involverer brugen af farver.
Vandets element er ifølge feng shui farver repræsentation diagram, repræsenteret ved farverne blå og sort og alle deres nuancer. Det betyder, at hvis for eksempel, skal du tilføje mere af elementet vand i et værelse, du kan gøre det ved at lægge disse farver.
Næste, og ifølge feng shui farver spektrum, er træ repræsenteret ved alle nuancer af grønt. Derfor, ved at male et værelse grønne eller tilføje grøn objekter du ville herunder mere træ i det. Det næste element, brand, er repræsenteret af rød, pink og maroon og tilføjer nogen af disse farver i et space ville være som at tilføje dette element.
De sidste to elementer symboliseret af feng shui farver er jorden og metal. Feng shui element jorden repræsenteres af farven orange, gul og brun. Og element metal repræsenteres ved farve hvid, sølv, grå og guld. Ved hjælp af nogen af farverne inden for disse to sidste grupper vil tilføje flere af det element, som de repræsenterer.
Et hus stilling bestemmer også den farve, som vi bør ideelt set bruger i sit ydre. Et hus mod syd skal være hvide, grå eller blå, vender SW bør være i rød eller jorden nuancer, vestvendt bør være i blå eller grøn eller hvis det mod nord det bør have grønne nuancer eller rød. Et hus står NE skal males i jorden nuancer eller rød, og hvis det er enten mod øst eller SE det bør være i metal eller jorden nuancer.
Af Jakob Jelling

Leave a Reply

Your email address will not be published.