Købe billige sygesikring

Der er mange måder du kan spare på udgifterne til din sygesikring, men først du nødt til at tage hensyn til den dækning, du ønsker, og hvis du vil være at tage enkelte cover eller om du tager dækning for hele familien.

Udgifterne til sygesikring kan variere meget afhængigt af mængden af dækning du har brug for, hvis man tager alle de muligheder, der er tilgængelige i private sygeforsikringer så præmien ville være astronomiske, og noget, som meget få mennesker har råd til at gøre. Heldigvis dog, kan du få god dækning for en anstændig præmie ved shopping rundt og efter disse tips.

Altid tjekke politikken, fordi det kan være ting, som du ikke har brug for, for eksempel hvis du er en enkelt mand og en politik omfatter omkostninger til graviditet og derefter dette naturligvis ikke vil være nødvendig. Mens dette kan synes som sund fornuft, er det overraskende hvor mange folk ikke undersøge hvad der er i den politik, de køber. Så altid kigge ind i de forskellige pakker, der er tilgængelige.

Hvis du overvejer de laveste omkostninger sygeforsikring så kig ind i dækker køber en politik, der kun større sygdomme. Begrænset dækning er en af de billigste måder at købe privat dækning, men tage hensyn til, at mindre sygdomme og ulykker vil ikke blive dækket.

Du kan holde udgifterne til præmien, hvis du tilbyder at betale en højere selvrisiko. Alle politikker vil kræve at du betale noget til udgifterne til behandling før forsikringen lån vil sparke ind, dette kan starte fra noget så lavt som £100. Du kan tilbyde at dele en procentdel af den pris, som vil også bringe præmien ned, du bliver nødt til at betale.

Mens de fleste mennesker tager ud privat forsikring at slå ventelisterne, der NHS er kendt for, kan det bidrage til at nedbringe din præmie, hvis du vælger at have en karensperiode. For eksempel kan du vælge en karensperiode på 6 uger og hvis i løbet af denne tid du kan ses på NHS så godt, hvis ikke så du gå privat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.