Hvis du vælger sengetøj for Cribs del 2 – indretning Nursery

Når det kommer til boligtekstiler planteskoler, har den nemmeste bit fik at blive gravid i første omgang! Som en første gang mor nogle 26 år siden, valget var meget begrænset kunne i hvad du købe eller gøre. Det var alle meget praktiske, men ikke virkelig attraktiv. Koordinering betød, at have mere end to elementer, der matchede! I disse dage, i Det Forenede Kongerige, alt ny mor behov kom fra en butik – Mothercare, medmindre du havde en indkomst til at give mulighed for shopping på de mere Vælg varehuse. Sammenligning af priser, stilarter og tilgængelighed på internettet var ikke en mulighed, fordi internettet ikke fandtes.

Da en meget nær ven fandt hun var gravid for nylig, tog jeg tid til at have et kig på hvad var til rådighed. En fan af alle ting New England (familien vil udvandrer fra Det Forenede Kongerige, når alt papirarbejdet er aftalt), jeg ønskede at se om jeg kunne finde noget særligt for hende.

Nu ser på de websteder, der tilbyder sengetøj for barnesenge, var mit første problem at forstå de forskellige udtryk. Det var først, da jeg så nogle billeder, at jeg indså, at en barneseng i USA er en barneseng. I Det Forenede Kongerige en bassinet er ikke en babybadekar, men en “moses kurv” og en “vugge” er en krybbe. Forvirrende, er det ikke? Jeg har lavet en lille bord til at forsøge at gøre den klarere.

(OS) Krybbe = (UK) barneseng

(OS) Bassinet = (UK) Moses kurv

(OS) Vugge = (UK) krybbe

De amerikanske sites har meget mere at tilbyde end det Forenede Kongerige ones. Det er ikke til at sige, at alle de godter til rådighed i USA ikke er tilgængelige her fordi de er. Men valget af design, farve osv. er meget begrænset i Det Forenede Kongerige. Indtast ‘seng for cribs’ i den ransage maskine og du vil finde flere meget gode steder i USA tilbyder bogstaveligt talt hundredvis af forskellige designs, med et godt udvalg af pris og kvalitet. Ikke længere er det et spørgsmål om bare at finde matchende krybbe kofangere og quilts, med eventuelt matchende gardiner og måske en tapet kant, hele børnehaven kan styles i både møbler og materiale der passer til, uanset hvad din særlige drøm kan være. Jeg har endda fundet en sort og hvid striber (indskrive) sat der kiggede fantastiske i den ledsagende fotografi.

Jeg fandt nogle dejlige sengetøj til min vens børnehave, men i slutningen jeg har ikke købe et tæppe til at matche. I New England stil havde jeg et sted for hende at gå med resten af linned, med barnets navn på det også. Forhåbentlig vil det komplette sæt være noget, der forbliver i familien i mange år fremover.

Ingen diskussion om sengetøj for barnesenge ville være komplet uden at overveje nogle vigtige grundlæggende sikkerhedsspørgsmål. Du vil finde nogle gode tips om sikkerhed ved at følge linket i slutningen af denne artikel; Jeg anbefaler kraftigt, at du tager et kig på de gode råd om sikkerhed, før du køber nogen sengetøj til din krybbe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.